Tečna izolacija – Polimer

Tečna izolacija - Polimer cementi

Izvodimo razne vidove tecnih izolacija u zavisnosti od same tehnologije,mjesta i nacina izvođenja. Današnja tehnologija ugradnje i brzine aplikacije sve se više okreće polimercementim hidroizolacijskim malterima, koji su se tokom godina itekako pokazali kao pouzdan izbor. Polimer cementna hidroizolacija se koristi kod hidroizolacija kupatila, hidroizolacija rezervora za vodu,hidroizolacija podruma, hidroizolacija bazena,hidroizolacija suterena, hidroizolacija temeljnih stopa, hidroizolacija temelja i sl.

Polimer cementne hidroizolacije se dijele na jednokomponentne I dvokomponentne . Jednokomponentna polimer cementna hidroizolacija je kruta zaštitna veza, a dvokomponentna polimer cementna hidroizolacija je fleksibilna zaštitna veza.

U jednokomponentnoj polimer cementnoj hidroizolaciji se dodaje voda, a u dvokomponentnoj polimer cementnoj hidroizolaciji se dodaje emuzija komponenta B što joj daje fleksibilnost.

Polimer cementi su otporni na stajaću vodu, niske i visoke temperature i na kontinuirane cikluse odmrzavanja i smrzavanja. Pogodni su za izolaciju kupaonica, wellnessa, balkona, terasa, parkirališta, bazena, cisterni, temelja te ostalih građevinskih konstrukcija i dilatacija. Najčešće su certificirani je za kontakt s pitkom vodom.

Zakažite termin

Odabirom datuma na kalendaru, zakažite termin u željenom vremenu. Po zakazivanju termina, dobićete potvrdu o željenom terminu sastanka.

Nema proizvoda u korpi

X