Postupak injektiranja

AHAT - Postupak injektiranja

Mali propusti, starost ili oštećenja bilo kojeg dijela građevine mogu uzrokovati prodore vode u zidove i prostor sa različitim posljedicama. Napuknuti zidovi, pukotine na spojevima, prodori vode u podrume ili kroz terase česta su pojava. Za rekonstrukciju starih hidroizolacijskih sistema najčešće koristimo injektiranje. Propuštanje betonskih konstrukcija kao što su podrumi i građevinske konstrukcije može znatno umanjiti vijek trajanja objekta zbog korozije čelika i degradacije betona, te smanjiti uporabljivost i funkcionalnost. Do prodora vode može doći kroz pukotine nastale pomacima konstrukcije, konstruktivnim spojevima i manjkavom hidroizolacijom. 

Injektiranje je postupak popunjavanja praznina u konstrukcijskim elementima, kojim statički ojačavamo strukturu, sprječavamo kapilarno dizanje vlage i postižemo vodonepropusnost konstrukcije. Naš stučni tim Vam stoji na raspolaganju za dodatne informacije o procesu injektiranja te o materijalima koji se koriste pri hidroizolacijskom injektiranju.

Zakažite termin

Odabirom datuma na kalendaru, zakažite termin u željenom vremenu. Po zakazivanju termina, dobićete potvrdu o željenom terminu sastanka.

Nema proizvoda u korpi

X