Bitumenska hidroizolacija

AHAT - Izrada bitumenske izolacije

Bitumen – prirodan i ekološki prihvatljiv materijal. Poznat je već hiljadama godina kao hidroizolacijski materijal u zgradarstvu i putogradnji. Koristili su ga još drevni Sumerci, Egipćani i Rimljani. Čak i danas je, osnovna sirovina u proizvodnji modernih polimer bitumenskih proizvoda.

Ahat d.o.o vrši izradu svih vrsta bitumenskih hidroizolacija: ravni krovovi, zidovi, temelji i sl. Bitumenska hidroizolacija podrazumjeva potpunu vodonepropusnost, otpornost na surove klimatske uslove, pouzdanost i dugovječnost.

Naš asortiman cjenovno pristupačnih, ojačanih bitumenskih sistema za ravne krovove je idealan za novogradnju ili rekonstrukciju. Pored garantovanog kvaliteta, projektanti mogu da odaberu proizvode visokog kvaliteta pogodne za širok spektar površina. Zadatak hidroizolacije je osigurati suhu konstrukciju i time obezbjediti povoljne uslove u unutrašnjim prostorijama za različite namjene, kao što su skladištenje, proizvodnja, trgovina, poslovne djelatnosti i stanovanje.

Zakažite termin

Odabirom datuma na kalendaru, zakažite termin u željenom vremenu. Po zakazivanju termina, dobićete potvrdu o željenom terminu sastanka.

Nema proizvoda u korpi

X